Avagy az új pártatlan párt, amely az ország igényeit követi! Jelszavunk: Neked anyád se mondja meg mit csinálj! Államfőjelölt Treml Orsolya, alapítótag és köztársasági elnökjelölt Tamás László, párttitkár és egyben pénzügyminiszter-jelölt Siklódi Beáta. Garantált az ország teljes csődje, csak mi nem titkoljuk. Őszintén és nyíltan állítjuk, ha ránk szavaznak, az egész jövőjüket tönkreteszik. Az államadósság garantáltan megtriplázódik, a miniszterelnök-asszony össze fog hordani füvet-fát és semmit nem valósít meg, hanem az állam pénzéből Tibetet szabadítja majd fel. A köztársasági elnök magántulajdonná nyilvánítja a Nemzeti Színházat. A pénzügyminiszter-asszony ellopja az ország pénzét és Spanyolországba menekül álnéven. Ez az új programunk! Szavazz ránk! 

Ma nagyjából egész nap fidesz kampányt hallgattunk, az sült ki belőle, hogy az almacsutka mellett döntöttünk. Nagyon pihent vagyok... de csak részben volt az én ötletem. Amúgy semmi említeni való nem történt. Ja de mégis... furán nézett rám a tanárnő, amikor átadtam az üzenetet az öccse érdekében:D... és mivel rossz hírbe hozzuk az iskolát, ha nem változunk meg, akkor az igazgatóhelyettes elintézi, hogy jövőre az egész osztályt kicsapják a suliból (akik rosszak és bunkók, azokat azért, a többieket pedig azért, mert nem szólnak rájuk, és nem akarják megkeseríteni a tanévüket azzal, hogy akiknek beszóltak, azok csesztetik őket, szóval cinkostársak)... így inkább küldnek mindenkit, minthogy észrevegyék, hogy kik a barmok... és mondjuk akit kirúgtak valahonnan, azt nem vennék fel....

A legrosszabb mégis az, hogy egy hétig nem lesz aki esténként felvidítson:( de remélem jól fogja érezni magát külhonban:P(L)

Kissé alternatív, de tetszik:

Szerző: tündérke17  2010.03.30. 19:25 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepesvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr761881911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása