Most ez a szám zúg a fejemben:

 

Szóval kezdjük a sztorit a nap közepén, vagyis az új magyartanárral. Ritka jófej! Persze nem mindenkire hatott pozitívan, de végre felnőttként kezelt, és mivel híradós volt, neki is mély víz a kezdés, és főleg az, hogy mi vagyunk a legnehezebb osztálya, mármint korban. Remélem azért mindenki rájön idővel, hogy ahhoz, hogy jó tanár legyen, csapatmunka is kell, és segítség neki, hogy ne csalódjon bennünk, és ugyanilyen lelkes maradjon.

Aztán új némettanárt kaptak Orsiék... Újat?!  áááhhh... kedves ofőt. Azt mondta Orsi, hogy jobb mint miss agyhalott tanárnéni, majd remélem sikerük lesz:)

Aztán fizika fakt. Imádom!!! Nem kicsit hibbant a tanárúr, főleg 7-8. órában, szóval össze vissza hülyültünk, és magának is adott házit XD.

És aminek a legjobban örülök, hogy egy törzsolvasóm ma felhívott, hogy regisztrációval kapcsolatos infót szerezzen, és tetszik neki, ahogy írok:)... Az Ő véleményére adok a legtöbbet, úgyhogy: Köszi Orsi!

(most hirtelen ez a szám ugrott be, aminek örülnél, remélem:))

 

és a csajt simán letáncoljuk a porondrólXD

Szerző: tündérke17  2010.02.18. 21:06 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepesvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr351771641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása