Végre! Hónapok óta először a szokásos dolgokon kívül nem volt semmi extra. Nem mintha bánnám a bulikat...sőőőt:D csak jó végre kicsit itthon lenni:Pés jövőhéttől  újra kezdődik minden:hétvégén szalagavató...:)Átlágosan jó nap bár próba után megint előjött az antiszociális énem, de elég gyorsan kihevertem, mikre jó a közösségi oldalak:) Semmi extra....ja de tesómmal kaptunk játékasztalt:minibilliárd, csocsó, léghoki(vagy mi a franc) és mini pinpongasztal, ezzel sikerült megint elütni a napot:) és persze tanulás sehol...maaaajd holnap:)

Fura soha nem ítram blogot. Bár most nincs is miről. De gyakran éreztem, hogy lenne, és erre jött Bea ötlete, hogy itt írhatok. Nyilván majd lesz miről ,csak még meg kell találnom az ideális utat, ahhoz, hogy leírjak mindent  úgy, hogy nem írok le semmit:)..................

 Fürtösörgyal

Szerző: tündérke17  2010.11.20. 20:42 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepesvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr812461858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása