Igen, értettem a célzásokat, de ha egyszer nincs kedvem írni, akkor mit csináljak?:) Na most lökök ide pár betűt, hogy legyen szép napotok! 

Ja. Suli. Leszedett tisztaúj radiátor, egy elvett ellenőrző, másfél órás késés már 3. nap, és rengeteg fenyegetés a tanároktól, hogyha nem viselkedünk jól... dehát az emberek maradtak, lehetett tudni, hogy nem javulunk. De ez nem is lényeg. Mostanában tényleg elment a kedvem az írogatástól... talán mert van jobb elfoglaltságom is?? 

De ha sztorizni kell... olyan  rossz érzés, amikor tudod hogy valaki mérhetetlenül bunkó, de egy kis remény akad arra, hogy hátha változik és visszavesz az arcából... de akkor is elbaltázza a lehetőségét és megmutatja, hogy tud bunkóbb is lenni. Csak a kis reményt hozó csillagot sajnálom, akinek ez (hiába is tagadja) rosszul esik... nem kicsit, NAGYON! De csak bíztatni tudom, hogy túl jó csillag egy ilyen bunkóhoz:) majd jön egy "Szabi" neked is szívem:). 

Telnek a napok, eddig lassan, de majdcsak beindul. Legyen mááááár október 15!!!!

Szerző: tündérke17  2010.09.04. 21:28 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepesvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr92271920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fürtösörgyal 2010.09.06. 20:31:02

:)...sírok:)KÖSZÖNÖM!:-*

tündérke17 2010.09.06. 20:38:16

@fürtösörgyal: Édes vagy:) de nincs mit köszönnöd:-* ez az igazság:)
süti beállítások módosítása