Érdekes az, amikor valakinek az életét nagy vonalakban végigköveted. Ha az a valaki a volt pasid, és  bosszankodtál azon, hogy miért nem egyenes? Mostanra rájöttél, veleszületett betegség. 

Szóval... a leghosszabb pasis sztorimat, aki megérdemli, az tudja. Kedves Béla (persze ez csak álnév), megint kicseszett a barátnőjével. Amióta ismerem, ugyanazt a taktikát használta úúúúúúúúgy.... 6-7-szer... szánalmas, nem? 

Tegnap voltunk Sopronban. Annyira bírom unokatesómat:D:D... nemrég halastavat csináltak az udvarukra, a 12 éves kis srác meg képes egy egész napot eltölteni a kis zöld levelibéka keresésével:D. Nénikém persze rögtön terülj-terülj asztalkámat csinált, közben pakolta össze másnapra a család ruháit, ja és még takarítani is akart. A vacsit persze anyuval összedobtuk, mert anélkül  nem akartak elengedni. Régen voltunk nálunk, a házukon valami mindig változik. Most éppen a tetőtérben csinálják a könyvtárat, ami lehet, hogy konditerem lesz egyelőre, meg Dani második szobáját billiárdasztallal és még egy fürdőszobát (azt hozzáteszem, hogy a földszinten 3 szoba+gardrób+fürdő+külön WC+nappali+konyha+ebédlő, az alaksorban egy teljes lakórész (szoba+fürdő+mosókonyhával egybekötött konyha), 2 autónak garázs, de egy kamion is beférne, +3 raktár-helység). Szóval ja...  kicsikét gazdagok, de normális, barátságos gazdagok. Nénikém felajánlotta, hogy ha jövőre sikerül pénzt gyűjtsünk a  barátaimmal Volt fesztiválra, náluk 3-an simán alhatunk... persze azt mondta, hogy egy páran, de 3-nál több főt pofátlanság odavinnem. Orsi! Laci! Jövőre VOLt FESZTIVÁÁÁÁÁL!!!! Mindenkinek a kedvében járnak:). Tegnap is csak úgy a semmi alkalmából kaptam egy csomó mindent. 

Annyira örültem, mert Jocó (a másik unokatesóm) felugrott a munkahelyéről Olgiékhoz. Beszélgettünk egyet:)  jólesett. Használja becsületesen a volt telómat, és örülök, hogy szereti. 

A ma délelőtti kis akció, amit nem részleteznék, jó volt, bár 50 ezrünkbe fájt. De most nyugi van... és még csak szombat. Aztán vasárnap. Hétfő-kedd-szerda még esetleg eseménydús. Csütörtök-péntek eltelik. Szombat-vasárnap Gellért érkezik, csak még nemtudom melyik nap. Hétfő-kedd mosás mosás mosás. Szerda indulás haza. Csütörtöktől HAWAI.

Szerző: tündérke17  2010.07.03. 14:15 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepesvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr532127086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása