Ma nagyjából 3 órán belül 2-szer volt vihar. Még mindig úszik a fél falu... és mostmár az emberek egymással csesznek ki:D. 

Csütörtökön elmaradhatatlan fizika fakt volt, 2 kísérletezős óra. Az elsőn majdnem bealudtunk Danival, de szó szerint. Pénteken szintén semmi... vagyis hosszú lenne leírni mindent és késő is van. De a kedvenc Ady-verset még leírom:

Ady Endre: Nóta a halott szűzről

Athénben kikeletkor,
Hajnal-órán, a réten
(Ihaj, evoé, Tavasz)
Halott szüzet találtak.

Szép volt még, mintha élne,
Kemény mellén virágok.
(Ihaj, evoé, Tavasz)
Így kell szépen meghalni. 

Egy kószáló poéta
Arra vetődött éppen
(Ihaj, evoé, Tavasz)
S faragta ezt a verset:

»Elszeretted előlem
Ezt a szép ismeretlent,
Ihaj, evoé, Tavasz
Jól tetted, hogy megölted.«
 

Még a kedvenc és enyhén elvont magyartanárunk is nagyot nézett, hogy ezt választottam memoriternek. Pénteken is késett a vonatom... örökkévalóságig tart mostanában amíg hazaérek. Ja és úgy volt, hogy Macival hittanozunk ma, este még azt is megbeszéltük, hogy melyik vonattal jön... de reggelre a drágaság belázasodott, így egyedül tanultam... (Aztán gyógyulj meg nekem!) 

Szerző: tündérke17  2010.05.22. 23:56 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepesvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr562024191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása