Már két napja esik az eső az időkép szerint:D ahhoz képest hét ágra süt a nap... már két napja. Óraátállítás volt, a telóm valahogy mégsem akart átállni. Nemrég fejeztem be a takarítást, és volt segítségem lelkiekben:P. Olyan rend és fegyelem uralkodik a szobámban, hogy ha anyu bejönne, azzal a lendülettel ki is menne, hogy eltévedt.

Hihetetlenül gyorsan eltelt ez a hétvége. Jövőhéten még 3 napot ki kell bírni, aztán szünet. Azon gondolkodtam, hogy annak érdekében, hogy kibírjam a szünetet a legjobb srác nélkül, elhívom Szilvit hozzánk. Úgysem taliztunk már nyár óta. Zita szülinapját is meg kellene ünnepelni egy jó helyen...  és természetesen Orsi nélkül nincsen szünet. Ja és elő kell szedni a húsvéti locsolkodós ruhát és a dugókat az orromhoz, hogy kibírjam. Anyuéknak is kell picit nyafogni a telefon egyenlegem miatt... így máris elviselhetőbb lenne az a durván 6 nap, amit szünetnek csúfolnak. 

Anglia amúgy jó hely. Kicsit messze van (pláne busszal), de nekem tetszett. A konyhájuk nem túl jó, de a fish&chips ehető. Kicsit hidegebb és vizesebb, de ha visz melegebb ruhát az ember, az sem gond (vízhatlan cipő alap, mert nem túl kellemes csurom vizes lábbal sétálni). A konnektorral is lehet probléma, átalakító nélkül... és ha az adott átalakító rossz:D (pl a Lettié...:D). Ja és a közlekedés eléggé összezavar, minket jó párszor mentett meg a szerencse attól, hogy elgázoljanak (szerencsétlenkedő turisták:D). Párizs sem rossz. Pont annyira koszos egy két negyede mint Budapestünk. Kicsit monumentálisabb épületek vannak mint Londonban, és ha össze akarnánk kötni egy vonallal Párizs térképén a három diadalívet, akkor egy egyenest kapnánk. A két legszebb helye szerintem a Sacré-Coeur, Montmarte-on, és a Notre Dame (aaaaaahhh... azért ez viszi a pálmát). 

Most ennyi

Szerző: tündérke17  2010.03.28. 18:31 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepesvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr841875425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sunboy 2010.03.28. 20:57:20

Dejóóó... Én is hamarosan megyek a szigetekre :D Majd meglátjuk, remélem jobb lesz mint az időjárásjelzésed :D Azért köszi az 5leteket...

tündérke17 2010.03.28. 21:01:49

@SunBoy: Szívesen:) és én is remélem, hogy szebb időtök lesz:P
süti beállítások módosítása