A szülők eltervezték, hogy kiruccannak péntek estére, és lányukra bízzák a két kis srácot. Hát igen... néha megesik. De nem nagy gond, a nagyobbik beül a gép elé, a kicsivel pedig "csak" játszani kell. Ez abból áll, hogy minél agyamentebb játékokat találok ki, annál jobban szórakozik a kicsi. Most elfáradtunk. Szerintem ma éjjel nem alszom, akkora kupi van a szobámban... és egyik feltétel, hogy holnap elmehessek itthonról, a rend. 

Ééééés holnap elvileg 12.50-re érkezik az  Isztambul-Budapest járat a Ferihegy 2B-re... az addig oké, hogy érkezik... de nekem ott kell lennem :)... Mondjuk eddig még nem hallottam a híradóban, hogy valaki belehalt volna abba, hogy eltéved Ferihegyen, és azért annyira szerencsétlen én sem lehetek, remélem :D:D:D 

Szerző: tündérke17  2010.03.12. 20:23 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepesvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr931835261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása