Lelki nap... valamiért sosem hatódok meg alatta... ma sem sikerült. Mondjuk a mai azért volt jobb, mint az összes eddigi, mert ofő jó messze ült tőlünk, így végig szórakoztattuk egymást. A kiakasztó rész akkor következett, amikor próbáltunk szundikálni kicsit, és kb 2 percenként a 80 éves papbácsika felsikított, és rövid idő  elteltével feladtuk, és kicsit hallgattuk, hogy miről beszél. Az elején még képben voltunk, mert fél órát késett dugó miatt (a pap), és úgy kezdte, hogy a teremtéstörténetet meséli el. Amikor felvisítozott néha, akkor már arra figyelmeztetett minek (CSAK A LÁNYOKAT), hogy már most kezdjünk el imádkozni a Jóistenhez, hogy legyen egy párunk (mert ezelőtt arról prédikált, hogy a modern nő össze vissza csinál mindent minden pasival, aki az útjába kerül), mert közel a klimax, és az ÖREGECSKE NŐCSKÉT már nem lehet eladni a piacon. Ja és ha azt akarjuk, hogy párt szerezzünk, akkor mosakodjunk rendszeresen! Hát ezek után enyhe röhögés tört fel a sorok közül, érthető okokból... aztán mise végén, köhögőroham jött rám, gondolkodtam, hogy fulladjak meg, vagy szaladjak ki?? Aztán kibírtam, szinte rögtön vége lett.

Mivel nem voltam túl jól, sem fizikailag, sem kedv szempontjából, Orsi meghívott moziba, egy fillérem sem volt... de mire valók a barátok!XD Megnéztük az Agorát, és nagyon tetszett. Bár nem volt happy end, és azt hittem nem bírom ki könnyezés nélkül, de annyira nem volt vészes.

Aztán hazafelé a vonaton beültem egy párral szembe. Nem szeretek veszekedést hallani, de őket végig kellett hallgatnom. Nem volt kellemes élmény. Veszekedtek, a lány sírt, a fiú kiosztotta, hogy hisztis, és elege van és folyton beégeti őt, a csaj kiakadt, hogy fejezze már be, nyilvános helyen vannak... aztán csönd... a pasi odafordult a lányhoz, bocsánatot kért, és azt mondta, hogy azért nem adná semmiért őt...és szereti, aztán megcsókolta. Aranyosak voltak:)

közben találtam egy jó számot:

és itt a filmről:

Szerző: tündérke17  2010.02.19. 18:32 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepesvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr31774252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása