Ma különösebben nem volt semmi extra... de egy két érdekest dolgot megemlítek.

Jókedv reggel, az esti beszélgetések miatt, és mert megtaláltam egy-két számot, amit régóta keresek.

Médián egy olyan filmet kezdtünk nézni, ami úgy kezdődik, hogy Jézus meghív egy nőt vacsorára...Etika előtt nagyszünetben Maci megkérdezte, hogy miért  nem állok szóba vele 2 napja. Ma pl ő nem ült mellém... megegyeztünk, mellémült, úgy látszik, hogy szent a béka...vagyis a béke...

Aztán etikán kistanár tartott órát, és Körmendy(ig.h) megkért minket, hogy legyünk aktívak. A barátságról volt szó, és akaratlanul is teljesen aktívak voltunk, persze mert mindig vita alakul ki lányok-fiúk között. Ez ma is így volt. Ugyanis a fiúk azt vallják, hogy a lányok nem tudnak igaz barátságot ápolni lánnyal, mert irigyek és féltékenyek egymásra. Kérdem én... akkor nekem Orsi mi? Biztos érdekbarát... ááááááh.. aztán beszálltunk a vitába Orsival, tök jó  volt, mert már a végén mindketten ugyanarra gondoltunk XDXD. Szerintem igenis lehet mély barátság lányok között, igaz, vannak felszínesek is. Amikor két fiú eljut odáig, hogy lelkis dolgokról beszéljenek, belátom, az már komoly barátság és ritka. Lányok előbb lelkiznek, mert nekünk könnyebben megy. De amikor odáig eljut a dolog, hogy a barátnő már mindent tud a másikról, előbb mondnak el egymásnak bármit mint az anyjuknak, az egyik elkezd egy mondatot, a másik befejezi, egy pillantásból meg tudják állapítani egymásról, hogy mire gondolnak, akkor ne mondja nekem senki, hogy nem létezik lányok között igaz barátság. (Majd mi megmutatjuk, igaz Orsi?:P)

A másik meg a fiú-lány barátság... na az az igazán ritka, ha egy lány és egy fiú mindenféle vonzódás nélkül barátok. És szerintem, ahhoz hogy egy fiú barát legyen egy lánnyal (NEM mindig, de) általában valamiféle szimpátia kell mindkét részről, ami később, ha nem is komoly annyira, de vonzódássá alakul, aztán tudjuk mi lesz belőle. És ennek ez a rendje. Persze a 11.b-s fiúk ezt sem így gondolják, mert szerintük létezik... de az én meglátásom legalább tapasztalat is.

Na asszem befejezem... tudnék még érvelni reggelig... lehet véleményezni!

Szerző: tündérke17  2010.02.16. 20:18 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepesvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr41764327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása