Ha eltervezünk valamit, tuti nem úgy alakul SEMMI. Hát ma este sem alakult minden úgy. Kellemesen beutaztam, Orsiék vártak a déliben, majd megérkeztünk hozzájuk. Elkeztünk filmet nézni, olcsó amerikai romantikus vígjáték, de az alaphangulatot megadja... majd közben egy telefon Zitától, hogy hamis személyivel nem engedték be a morrisonsba, mivel kivételesen facekontroll van... na tessék. Gondoltuk, biztos túl korán mentek, így mi csak fél 10-re mentünk oda, de Zita szólt, hogy még mindig elkérik a személyit, csak ők valahogyan mégis bejutottak, szóval bent várnak, jussunk be. Orsi már előre megérezte a dolgokat, de én optimista voltam, próba szerencse. Általában akit nem engednek be korhatár miatt, azt leégetik, ja és bent ellenőriznek, de a vicces az volt, hogy a srác, aki kint őrködött, elkérte a személyim, a NEVEM MIATT, mert hogy gyönyörű vagyok... És amikor meglátta a születési dátumot, elkerekedtek a szemei, hogy sajnos nem engedhet be, mert lenn is ellenőrzik, és akkor is kitesznek, de ő tényleg csak a nevemért kérte el. Próbáltam a helyzetet kihasználva egy "naaa léégyszi"-t ejteni, de nem jött be, mert a főnök is benn volt. Ajánlotta hogy a morrisons 2-ben próbálkozzunk. Elmentünk odáig, szétfagytunk, és persze meg sem próbáltunk bejutni, km-s sor állt előtte= facekontroll. Gyorsan egy telefon Orsi egyik "barátnőjének", hogy hol a Corvin-tető... a hívás Brüsszelbe szólt... Alig találtuk meg a helyet... de nem kértek semmitXD vééégre... miért kértek volna? Zene jó volt, koktél isteni... de a társaság... komolyan... áááhhhh. De jót beszélgettünk.

Hazafelé villamossal akartunk menni, mert azzal is pénzt spórolunk (mert a Corvin-tetőre a belépő... mindegy), aztán vártunk kb 5 percet (miniruha mindenekfelett!!!!), szétfagytunk... Orsi, aki az egyik legintelligensebb csaj akit ismerek, így jellemezte a villamost: Három cigány kurva, két bebaszott lezbi és négy gecibüdös csöves, és még vártunk is erre a kicseszett villamosra! Szóval igen... a program Orsival, amit egy hete elterveztem, mindent aprólékosan, és ez tartotta bennünk a lelket kisérettségi előtt, hogy majd bulizunk egy nagyot... Zita, Zsófi és Tünde teljesítette helyettünk. Mi meg cigibűzösen, letörten és éhesen megérkeztünk. Most pedig lépek... Orsi eddig már előszedte a kaját lenn, és még filmet akarunk nézni.

Szerző: tündérke17  2010.02.07. 01:18 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepesvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr741735447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása