Most csak azért szántam rá magam hogy írjak, mert Zitta hiányol blogon:P. Egyszerűen semmi érdekes nem történik. Vagy csak nincs kedvem leírni?! Tegnap bementünk Szilvivel a városba, aztán Orsi, Zitta meg Laci hozzánk szegődött. A szaffiba mentünk ruhát nézni, de még mindig nincsenek benn a szalagavatós ruhák... Orsi meg az agapéból akar kölcsönözni... már kétszer is végignéztem a kínálatot, de nem nagyon tetszik:S... kedden megyünk megnézni, ha nem találok, akkor szaffiból kölcsönzök.

Szombaton bulizunk, remélem nem jön közbe semmi és Szilvi is el tud jönni.... bla bla bla 

Jajjjjj olyan fura minden... túl rég óta vagyok egyedül. Nehezen viselem. Néha úgy érzem, hogy nagyon hiányzik valaki, akivel eddig soha nem volt semmi, és nem hinném, hogy bármikor is lenne... néha meg egyáltalán nem. Néha meg elviselnék bárkit, aki össze akarna jönni velem, persze aztán rájövök, hogy nem úgy megy. Kezdek depis lenni... és Zitát is megértem... asszem holnap elmegyek futni... úgy kiszaladnék most a világból egy kicsit... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

 

Szerző: tündérke17  2010.06.24. 23:14 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepesvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr52107966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása