Eljött ez a pillanat is, ami az elmúlt egy két hétben, hónapban nem sűrűn volt... unatkozom, így gépezek picit. Megint elegem van abból, hogy vidéken lakok. Ha közelebb lennék Pesthez, dobnék egy sms-t Zittának, hogy fussunk össze és trécseljünk egyet. Tudom milyen szar kedvtelenül ülni és csak bámulni... és amikor kinézel az ablakon... ZUHOG AZ ESŐ. Basszus, nyár van! És 7végén kabátban mászkáltam. Lehangoló. 

Orsi szerdán érettségizik... simán hibátlan lesz... utána  pedig szalagavatós ruhákat nézünk a szaffiban, elvileg Szilvi is jön. Elvileg, mert délelőtt írtam neki sms-t, de még nem válaszolt. Utána át is jönne... ennek az a feltétele, hogy ma meg holnap én főzök, meg "segítek" a takarításban, vagyis  takarítok... vagyis átvállalom a házimunka 80 %-át. Szerencsére tanulnom nem kell, pedig elterveztem, hogy minél előbb nekiállok a mateknak... Jut eszembe, elvileg önszántunkból matekórákra jelentkeztünk 10-en, így a tanárnő hajlandó lenne megtartani a faktot... :D Hol? Mikor? Kikkel is?:D:D:D mindenesetre meg van szervezve rendesen:D

Na most utánajárok a levesemnek, és iszom egy kávét...  meg lefoglalom magam, máris meguntam a gépet.

Szerző: tündérke17  2010.06.21. 16:23 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepesvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr842098619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása