Ideje lenne kipihennem a fantasztikus hétvége fáradalmait, de nem fog menni... Mert elterveztem, hogy alszom egy jót délután, és akkor tudok tanulni este, hát nem sikerült, befoglalták a szobám...

Annyira naiv vagyok, hogy már fáj :S, de nemtudom, ezt ki lehet nőni?:D Majd megpróbálom, de lehetetlen, hogy ennyire ne jőjjön összes semmi! Amikor úgy érzem, hogy minden oké, közbevág általában egy barom... elterveztem, hogy kizárom, mert nem érdekel, de lehetetlen... Megpróbálom elásni magam tanulásban, akkor esetleg nem leszek a saját hülyeségeimen kiakadva. Azt még nemtudom, hogyan teszem rendbe a dolgokat... lehet, hogy azzal kellene kezdeni, hogy ne bántsak meg sorra mindenkit, és ne jellemhibákat keressek. Van egy új film, a Kilenc, és annak a plakátja tetszik:) főleg a szlogen: "A világot a férfiak irányítják, a férfiakat pedig a nők."

Szerző: tündérke17  2010.02.08. 18:11 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepesvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr501739906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása