Iszonyúan jó napom volt:P hála Lettinek, Orsinak, Macinak... stb. Reggel zuhogó esőben útba ejtettem Orsit, csak az volt a baj, hogy enyhén szólva fáradtak voltunk... kellet felhívjon és éjfélig dumálni:D. Jujj de az estém... akkora poén volt, csak néztem. Tényleg azt hiszi, hogy csöpögök érte... Oscar díjat érdemlek gyerekek!  Mondjuk ő is. Megkönnyítette a dolgom, kicsit érdekes  dolog sült ki a nem hivatalos fogadásból indított légycsapós játékomból. Konkrétan körbehittük egymást... ezt fejtettem volna ki este normálisan, ha nem kezd el általános iskolai szintű alpári oltogatásba. Azt kívánom neki, hogy úgy beszéljenek vele, ahogyan ő beszél másokkal. Mindegy, örüljön a füleinek, dagadjon a mája és higgyen amit akar, annyira nem érdekel.

Visszatérve, bioszon feltaláltunk egy új keringési rendszert, törin meg...ááááh ennyi baromságot összehordani:D. Majd edzés... ami kézilabdás vandálkodásban tört  ki... kísért a múlt :D. Aztán gyönyörű napsütésben haza:)

Szerző: tündérke17  2010.04.14. 18:15 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cserepesvirag.blog.hu/api/trackback/id/tr471921328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása